litteratur

Skrivekunstakademiet: Temakveld med Ole Robert Sunde

Ole Robert Sunde om romanen "Krigen var min families historie". Åpent for alle.

Sted: Skrivekunstakademiets lokaler i 3. eatsje på USF.
Inngang fra Dør E fra veien (ved klokken).
Gratis adgang.

Ole Robert Sunde har eit tungt og høgt prisa forfattarskap bak seg. For sin seinaste roman, Krigen var min families historie, blei han nominert til Nordisk Råds Litteraturpris. Om Sundes prosa skriv forlaget:
Et selvbiografisk materiale kombineres med refleksjoner omkring et stort historisk stoff og tanker som henter idémessig tilfang fra så vel antikk som moderne kunst og filosofi. Slik settes individets historie i spill med den store historien. Sundes prosa er formmessig utfordrende, preget av lange, slyngende setninger med tallrike innskudd, avbrutte dialoger, nitide detaljsansinger og overraskende assosiasjonssprang.
Fredag 13. september kl. 19 kjem Sunde til Skrivekunstakademiet og snakkar om romanen og det sjølvbiografiske. Ope for alle – velkomen!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.