Konsert

BAJAZZ: Gjertruds Sigøynerorkester & Regnbuen Barne- og ungdomsorkester

Dei unge musikarane i RBU i sampsel med profesjonelle - med folkemusikk og tradisjonsmusikk frå aust-Europa.

Matinékonsert 
Dørene åpner kl. 13.00
Konsertstart kl. 14.00
Kr 50
Billettsalg ved inngangen

Ein flott konsert for heile familien! Saman med fiolinisten Gjertrud Økland og hennar band vil dei unge musikarane i RBU laga ein særprega og nyskapande konsert, basert på folke- og tradisjonsmusikk frå austeuropa med røt i sigøynermusikken frå Russland, Romania og framfor alt Ungarn.

Eit hovudelement vil vera dei spanande tonale og rytmiske elementa ein kan oppnå gjennom improvisert sigøynermusikk, populærmelodiar, klassisk europeisk musikktradisjon og jazz, framførd i et samspel mellom et 7-personars profesjonelt sigøynerorkester og eit strykeorkester av barn og unge. Virtuost, engasjerande og knalltøft!Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.