Teater

VTS Teaterskolen: Klatt i klatt

Elevene på Vestlandske Teatersenters teaterskole viser mange ulike forestillinger i Studio USF fra 19. til 28. april.

Gruppe 3 presenterer:

KLATT-I-KLATT – den kriminelle malerimusikalen

Spilles på Studio USF torsdag 25. april kl. 17.30 og 19.00.
Billetter kr 50 kjøpes ved inngangen 15 minutter før forestillingen starter.

Regi: Kristin Saltkjelvik

Den smarte og listige kunsttyven Fransesca Ramme har rømt fra fengselet og maleriklubben Klatt-i-klatt har bedt politiet om vakthold på den planlagte utstillingen, der det også skal utstilles en ekte Munch! Men er det nå så sikkert at det er en «ekte» Munch, og lykkes Fransesca i å stjele det…?

«Klatt i klatt» er opprinnelig laget som et større kunstprosjekt for Skedsmo musikk – og kulturskole, der man ønsket å forene alle kunstutrykkene i en og samme forestilling. Manuset er skrevet av Christin Holm og Turid Lisbeth Nygård har laget musikken. De har vært så imøtekomne og latt oss bruke både musikk og manus vederlagsfritt. En stor takk til dem!

En takk sendes også Gitte Sætre som var gjestelærer før jul og som ga elevene en spennende innføring i malerkunsten. Bildene de malte ble til en utstilling for foreldrene før jul, og er også en del av scenografien og rekvisittene i stykket.

Vi er klare for action – er dere?

De som er med:

CELINE (Nora Trippestad) – En avdanket kunstnerinne, som tidligere har bodd i Paris, og er påvirket av pariserbohemen, er forfinet, jålete og litt mannfolkgal.

CLARA (Ingrid N. Aarsæther) – Kunstnerinnens jordnære og underkuede søster som jobber på ”super`n”, monterer alle Celines bilder på en ny og smart måte, og tar seg av alle praktiske gjøremål i Kråkeslottet.

Frk. DOLLY ANDERSEN (Vera Østbye Lysnes) – Politikammerets nysgjerrige og snakkesalige kontordame med skjulte talent, som er mer opptatt av sladderpressen og shopping enn jobben sin.

MOLLY GRISKE (Sandra Rajic Riise) – Den svært ærgjerrige og reiseglade forsikringsagenten, som gjerne blander privatliv og karriere.

PETRA MARTISEN (Hannah Solheim) – En etablert jurist, men tidligere postraner, som går ofte turer med hunden Mofsen, og nå øyner muligheten for et lite kupp.

PATRUSKA PETROV (Ingrid Almquist Lien) – Petra etter forkledningen.

FRANSESCA RAMME (Anna Skarstein Olsen) – Kunstekspert- og tyv, nylig rømt fra fengslet på leiting etter et gjemmested og nye inntektskilder. Hun skjuler seg hos Petra. Etter forvandlingen kaller hun seg Francis.

FRANCIS (Isabel Thorstensen Enehaug) – Fransesca etter forkledningen.

POLITIMESTER KNAPP (Liv Müller Smith-Sivertsen) – En kvinnelig og korrekt politisjef som kontrollerer sine ansatte med et overvåkent blikk.

FØRSTEBETJENT SKRYTMO (Jon Erik Doppelhofer Ervik) – En dyktig, men strebers politimann som oser av selvtillit og sjarme.

ANDREBETJENT FYRESTAD (Mons Sørhus Hosøy) – En temperamentsfull, munnrapp og bedagelig lykkejeger, som drømmer og rikdom og en roligere hverdag.

PINKA PASTELL (Evin Omer) – Maleriforeningens dyktige og positive leder, og god venninne med Celine.

SKROT-KARI (Frida Wollestad Mjeldheim) – En antikvitetsforhandler som snakker i gåter.

LUNCH (Mariam Keji Kanneh) – en kunstmaler med spesiell beundring for Munchs bilder.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.