Film

FILM SO SORRY, AI WEIWEI 2012

Fei Chang Yi Han. Regi: Ai Weiwei, Kina, 2012. . Musikk: Zuoxiao Zuzhou. Mandarin tale, engelsk tekst. Digital video, farger, 54 min.

So Sorry
So Sorry er Ai Weiwei's oppfølger til Disturbing the Peace, og følger spenningen mellom ham selv og den kinesiske regjeringen. I denne dokumentaren følger vi Weiwei i jakten på identitetene til studentene som døde i et jordskjelv i Sichuan i 2008. Over 5000 studenter døde som resultat av dårlig bygningsarbeid som følge av korrupsjon. Alt dette leder til en fysisk konfrontasjon mellom Weiwei og politiet i Chengdu som ender i indre blødninger i hjernen hans. Og dette er bare begynnelsen på hans kamp og konstante overvåking av kinesisk politi.

So Sorry er oppkalt etter Weiweis utstilling i München med samme navn, som ble vist i 2009.

red.

Billetter selges ved inngangen like før visning

Kr 80 ordinær
Kr 40 medlem
Kr 100 medlemsskap i Cinemateket/Bergen Filmklubb

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.