Film

FILM: ALWAYS - SUNSET ON THIRD STREET (DEL 2), JAPAN 2007

Always. Regi: Takashi Yamazaki, Japan, 2007. Manus: Takashi Yamazaki og Ryota Furusawa, etter Ryôhei Saigans tegneserie. Musikk: Naoki Sato. Medv: Shin'ichi Hatori, Maki Horikita, Kazuki Koshimizu, Koyuki, Tokokazu Miura m.fl. Japansk tale, engelske undertekster. 35mm, farger, 2 t 26 min.

Always - Sunset on Third Street (del 2)
Oppfølgeren til Always - Sunset on Third Street - Japans største filmsuksess i 2005 - tar oss med til den samme gaten i skyggen av Tokyo Tower. Chagawa driver fremdeles sin lille kiosk mens han drømmer om å vinne den viktigste litterære utmerkelsen i Japan, Akutagawa-prisen. Han har tatt foreldreløse Junnosuke inn i varmen, og svermer fortsatt for vakre Hiromi, som på sin side har et prosjekt hun må holde hemmelig av mange grunner. I bilverkstedet til Suzuki får de et nytt familiemedlem å ta vare på, mens vår heltinne Mutsuko har fått en mannlig beundrer.

Den varme nostalgien dominerer fortsatt denne bittersøte historien om vanlige mennesker i den lille gaten i Tokyo, og det er den lune humoren og de små tragediene som sørget for at denne oppfølgeren nyter samme popularitet som den første delen.

Henrik Bardum

GRATIS ADGANG

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.