litteratur

TEMAKVELD PÅ SKRIVEKUNSTAKADEMIET: TONJE RØED OM ROMANEN

Skrivekunstakademiet inviterer alle interesserte til høstens første temakveld fredag 14. september. Tonje Røed har gitt ut tre bøker, den siste med tittelen Skjønne utsikter. Forlaget Oktober omtaler den slik: En nådeløst utleverende og hjerteskjærende roman. Med intens innlevelse og svart humor tegner Tonje Røed et forvrengt, bovaryaktig portrett av en kvinne som søker å utslette siste rest av sitt indre.

Dette er et gratis arrangement. Velkommen til temakveld i Skrivekunstakademiets lokaler på USF. Start kl. 19:00.

Les mer om Skjønne utsikter på forlaget Oktobers nettsider.

Se også Skrivekunstakademiets nettsider.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.