Konsert

BERGEN JAZZFORUM: MEADOW

TORE BRUNBORG saksofon
JOHN TAYLOR piano
THOMAS STRØNEN trommer

Når to av Noregs mest aktuelle musikarar møter Englands mest markante jazzpianist vert det stor musikk. Opprinneleg skulle dei berre gjera ein jobb på Moldejazz, men samarbeidet var så vellukka at dei valgte å halda bandet varmt, mellom anna med den kritikarroste plata "Blissful ignorance."

Britiske John Taylor har gjennom samarbeid med Jan Garbarek, Enrico Rava, Gil Evans og Lee Konitz markert seg som ein pianist på aller øverste hylle. Ver budd på ein leiken kveld med eit vakkert bodskap.

Hør Meadow på Youtube

Billetter i forsalg på Billettservice.no - bruk lenken til venstre på siden.
Ordinær kr 200
BT-kort kr 170
Medlemmer i Brgen Jazzforum kr 140

NB: Bergen Jazzforum spanderer billetter til konserten: Send en mail til informasjon@usf.no og du er med i trekningen om gratis inngang for to personer. Frist for innsending er torsdag 6. sept. kl. 14:00. 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.