Film

NY RUSSISK FILM: HOW I ENDED THIS SUMMER, 2010

Kak ya provyol etim letom. Regi: Alexei Popogrebski, Russland, 2010. Manus: Alexei Popogrebski. Foto: Pavel Kostomarov. Musikk: Roy Dmitry Dobrygin. Medv: Grigoriy Dobrygin, Sergei Puskepalis, Igor Csernyevics, Ilya Sobolev, Artyom Tsukanov m.fl. Russisk tale, norske undertekster. 35mm, farger, 2 t 4 min.

Min sommerferie
På en øde øy i Nordishavet ligger en liten forskningsstasjon helt for seg selv. Den har ikke lenger noen strategisk betydning, og er i godt forfall. Her bor Sergei, en erfaren meteorolog, og Pavel, som er helt nyutdannet. Sammen skal de tilbringe flere måneder fullstendig isolert fra resten av verden.

En dag mottar Pavel en viktig melding over radio mens Sergei er borte, og han får problemer med å formidle den videre. Men engstelse, usannheter og mistanker gjør situasjonen deres uutholdelig.

Min sommerferie inneholder vakre, dvelende scener fra den arktiske naturen, samtidig som den er et fengslende psykologisk drama bygd opp rundt isolasjon, fremmedgjøring og misforståelser.

 

Billetter selges ved inngangen før filmen starter.
Kr 40 medlemmer
Kr 80 ordinær
Medlemsskap kan kjøpes for kr 100

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.