Film

CRISPIN GLOVERS BIG SLIDE SHOW PART 1 - EN FILMPERFORMANCE

Opplev et underlig litterært univers med forfatteren selv som forteller og showmaster

Crispin Hellion Glover's Big Slide Show Part 2 gjestet Bergen i april 2009. Nå kommer mannen tilbake med sitt CRISPIN GLOVER'S BIG SLIDE SHOW PART 1. Du får med andre ord igjen muligheten til å oppleve Crispin Glovers litterære univers med forfatteren selv som forteller, når han framfører sitt audiovisuelle show hos oss på Cinemateket USF.

Crispin Glover er kanskje best kjent for rollene som faren til Michael J. Fox i Tilbake til fremtiden, og i filmer som Charlie's Angels, Beowulf eller Alice i eventyrland. Samtidig som han har gjort disse mer kommersielle rollene, har han spilt i en en rekke glimrende filmer av mer alternativ karakter, som Tause vitner, Dead Man, Rubin & Ed, Wild at Heart og mange flere. Men parallelt har han også skapt seg sin egen karriere som høyst original kunstner, og det er nettopp dét det skal handle om på Cinemateket USF lørdag 25. august.

Da kommer Crispin Glover til Cinemateket for å presentere CRISPIN GLOVER'S BIG SLIDE SHOW PART 1, en performance basert på hans egne bokutgivelser, og hans debutfilm What is it? Heller ikke denne filmen er tilgjengelig noe annet sted - akkurat som med filmen vi viste ved hans forrige besøk, It is fine! EVERYTHING IS FINE!, reiser Glover personlig rundt med filmkopien og tillater ingen andre visninger.

For å unngå misforståelser om hva dette faktisk dreier seg om, har Glover bedt oss om å presentere showet på denne måten: "Crispin Hellion Glover fremfører en én-times lang dramatisk fortelling basert på åtte bøker som er overdådig illustrerte".

red./olep

Crispin Glovers filmer som vises er:
Tause vitner - vises søndag 26. augsut kl. 19:00 + onsdag 29. august kl. 21:00
Rubin og Ed - vises tirsdag 28. august kl. 21:00 + onsdag 29. august kl. 19:00
What is it? - vises lørdag 25. august kl. 19:00


Billetter selges ved inngangen før filmen starter.
Kr 40 medlemmer
Kr 80 ordinær
Medlemsskap kan kjøpes for kr 100

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.