Konsert

BERGEN JAZZFORUM: JACK DEJOHNETTE GROUP

Som ein av verdas mest profilerte jazztrommisar ser DeJohnette framleis framover som komponist og utøvar. 67-åringen har ein CV som minnar mest om eit leksikon i jazzhistorie der Miles Davis, Keith Jarrett, Jan Garbarek og Herbie Hancock berre er ein brøkdel av artistar han har samarbeidd med.

Med eige band er han framleis virtuos, oppfinnsam og eksplosiv. Med seg har han eit knallsterkt band som består av

JACK DEJOHNETTE trommer
RUDRESH MAHANTHAPPA altsax
DAVID FIUCZYNSKI gitar
GEORGE COLLIGAN tangentar
JEROME HARRIS bass

Se også www.jackdejonette.com

Se Youtubeklipp her.


Dørene åpner kl. 21:00. Konsertstart kl. 22.00.

Billetter i forsalg på Billettservice (bruk lenken til venstre på siden) og ved inngangen.

Se også Bergen Jazzforums nettsider.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.