Konsert

UGRESS KIDS - BARNEFORESTILLING

Gisle Martens Meyer - keyboard, laptop, effekter og grafikk.
Thomas T. Dahl - elgitar og effekter.

Cinemateket USF, Søndag 6. mai kl 14:00. NB: Dørene åpner kl. 13.00.

Dans til musikken!

Ugress Kids er en kul og morsom konsertforestilling for barn - en annerledes og leken forestilling der både musikken og det visuelle uttrykket er spesielt tilrettelagt for yngre publikummere.
Der er musikk man kan danse til, rocke til, spilt på tøffe og rare instrumenter av musikere som er veldig ivrige, ganske flinke - men også veldig glemsomme. De trenger hjelp fra barna til å lage lydene som skal brukes i musikken.

Det hele fremføres i en kinosal, med stilig animasjon og filmbilder på et stort kinolerrett - her møter dere arbeidssky roboter, tøffe prinsesser og rockeband i nød!

Konserten er en tilpasset versjon av hva Ugress presenterer for voksne, men inkluderer barna i forestillingen gjennom å sample lyder, toner og sang fra plutselige talenter i publikum. Innholdet er rettet mot barn i alderen 5 til 800 år, men fungerer for yngre barn også.

Ugress Kids har reist rundt på barneskoler i flere år i regi av Rikskonsertene og har blitt et ettertraktet og populært innslag. På konserten i Cinemateket USF er Thomas T. Dahl med på gitar. Dahl er en av Norges mest spennende instrumentalister og komponister, med bakgrunn fra Jazzlinjen på NTNU, hvor han studerte gitar. Han har spilt med bl. a. Ephemera, Krøyt, BMX, Jazzkraftwerk.

Kr 50. Billettsalg ved inngangen.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.