Konsert

SAVAS BERGENAS PRESENTERER GYTIS PAšKEVIčIUS

Den litauiske kulturarrangøren i Bergen har suksess med å invitere musikkartister fra hjemlandet til å opptre her. Nå er turen kommet til Gytis Paškevičius - beskrevet som Litauens variant av Bryan Adams. Sardinen 26. mai.

Gytis har vært en populær artist med mange hits siden 80-tallet. Karrieren skjøt fart i begynnelsen av 90-tallet og fremdeles fylles konsertsalene når han spiller i hjemlandet. Denne gangen kommer han til de som bor langt hjemmefra.

Datoen er 26. mai og stedet er Sardinen USF. Dørene åpner kl. 19:00.
Billetter kr. 300. Kan (bør) forhåndskjøpes hos Kristina tlf. 930 860 72.
Aldersgrense 20 år.

Savas Bergenas på Facebook.

Over til litauisk:

Gegužės 26d. (šeštadienį) Bergene - Gytis Paškevičius!
Visa informacija ir bilietų rezervavimas telefonu:
93 08 60 72 Kristina (kalba lietuviškai).
Bilieto kaina: kr 300,-
Bilietų skaičius ribotas!
Koncertas prasidės 19 val. adresu:
Sardinen USF, Georgernes Verft 12, 5011 Bergen.

Koncerto metu turėsite galimybę laimėti "LEBARA"
išmanųjį telefoną "Samsung Galaxy"! 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.