Konsert

JAZZOUT: CAKEWALK

Øystein Skar - keyboards
Stephan Meidell - gitar, bass
Ivar Loe Bjørnstad - trommer

Konsertstart kl. 21:00

Med synther, cymbalar, strenger og effektboksar improviserar Cakewalk innanfor intense og suggererande droner og riff, med referansepunkt som strekker seg frå 70-tals krautrock til dagens elektroniske lydmanipulering. Det er hektisk og energisk, og dei tre medlemane tyner kvar idé og kvart riff til det ytste, før dei kastar kaldt vatn på publikum med behageleg, knitrande lydimprovisasjon.

GRATIS adgang.

Bergen Jazzforum arrangerer gratiskonserter omlag en gang i måneden. Her presenteres artister med en litt smalere og mer eksperimentell profil enn det som presenteres på Bergen Jazzforums klubbscene. BJF ser jazzout-konsertene som et viktig tiltak for å gjøre ny jazz tilgjengelig for et bredt publikum, samt stimulere til videre interesse for genren og besøk til øvrige konserter.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.