Film

FILM FRA KOSMORAMA: IN THE OPEN

Fersk film direkte fra Kosmorama Trondheim Internasjonale filmfestival

El campo. Regi: Hernán Belón, Argentina/Italia, 2011. Manus: Hernán Belón og Valeria Radivo. Foto: Guillermo Nieto. Musikk: Antonio Fresa og Luigi Scialdone. Medv: Dolores Fanzi, Leonardo Sbaraglia, Juan Villegas m.fl. Spansk tale, engelsk tekst, DCP, farger, 1 t 25 min.

Film fra Kosmorama: In the Open
I samarbeid med Storytelling Media og Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival presenterer vi en ny argentinsk film som hadde sin internasjonale lansering i kritikeruka på filmfestivalen i Venezia i fjor der den fikk meget god mottakelse. Thriller eller psykologisk drama? Denne filmen er et møte med det uventede.

Det unge paret Santiago og Elise kommer til et hus på landet en mørk kveld. De har med seg et lite barn. De ordner seg til i huset, de har sex, de har det bra. Filmens første del er en observasjon av et lykkelig par, men det er uklart hva dette skal handle om. Moren er kanskje litt for beskyttende overfor det lille barnet, vil det skje noe med det? Det sniker seg inn et snev av en effektiv uhygge, er det en thriller?

Fra å være beskrivende blir filmen mer og mer introvert. Er det fortellingen vi ser, eller er vi inne i en psykologisk, mental tilstand og kan ikke tolke det vi ser bokstavelig? Filmen leker med deg som tilskuer. Du narres til å begynne å tro at du skjønner, men så gjør karakterene ulogiske ting som driver handlingen videre, og gjerne i en annen helt annen retning enn forventet – omtrent som i det virkelige liv.

red.

Billetter selges ved inngangen
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlem
Kr 100 medlemsskap


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.