Konsert

BUSHMANS REVENGE


Enda en powertrio på USF! Bushmans Revenge mixer energien fra rocken med jazzens frie tøyler. "Insanely good!", skriver Jazzwise Magazine. "Som å høre Jeff Beck med Elvin Jones på trommer".

Det er fullt mulig å finne flere referanser i musikken deres, men ganske vanskelig å finne andre band de ligner på. Men om du liker Jimi Hendrix, King Crimson, Earth og tung elektrisk jazz vil du nok stortrives på konsert med Bushmans Revenge.

Musikerne har bakgrunn fra band som Shining og Puma, og sier om seg selv at de spiller "Rock & Actionjazz".

Deres forrige utgivelse "Jitterbug" ble skamrost bla. i Rolling Stone, og ble månedens plate i amerikanske Stereophile.

Den nye 2012 utgivelsen, A Little Bit of Big Bonanza, er spilt inn i Athletic Sound i Halden - helt på gamlemåten. Altså ikke noe triksing med copy og paste i sporene underveis og etterpå. Bandmedlemmene spiller sammen, that's it. Låtene har titler som "No more dead bodies for Daddy tonight" og "Jeg baker kokosboller". Akkurat det vet vi ikke hvordan vi skal tolke…

Men kom heller og hør Even Hermansen på gitar, 
Rune Nergaard på bass og Gard Nilsen på trommer.

Dørene åpner kl. 21:00
Konsertstart kl. 22:00.

Bushmans på FB
Bushmans på web
 
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.