Konsert

SUPERSUND - Jazzlinjen fra Sund folkehøgskule

Jazzlinja på Sund drar på turné! 19 stk. sunn norsk ungdom skal i to uker reise Norge på kryss og tvers med egenkomponert materiale og en jungel av konstellasjoner, for å ryste landet i sine grunnvoller med alt fra lun kosejazz til djevelsk friimpro. Gled deg til årets supreste turné!

Axel Skalstad - trommer
Henrik Lødøen - trommer
Johan Simonsen - trommer
Cato Lyngholm - trommer
Njål Kiese - bass
Martin Morland - bass
Kristoffer Sakseide - bass
Jardar Ljones - bass
Dag Erik Johansen - gitar
Eivind Walberg - gitar
Martin Tonne - gitar
Martin Lie - gitar
Alf Hulbækmo - piano
Ida Traasdahl - piano
Sondre Nave - trompet
Håkon Aase - fiolin
Siri Byrkjedal - vokal
Birgitta Hole - vokal
Siril Hauge - vokal

Kr 100 / 80

Billetter selges ved inngangen.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.