Konsert

JAZZOUT: MARC DUCRET


Improvisatørfantomet Marc Ducret har satt seg føre å laga musikk inspirert av Vladimir Nabakov. Undervegs har prosjektet involvert tre ulike band, og har etterkvart gjeve Ducret eit høve til å velje mange tilnærmingar når han no kjem heilt åleine.
Soloimprovisasjon betyr kvikkare skift og meir spontanitet frå ein etterkvart legendarisk franskmann.

Dørene åpner kl. 20.00.
Konsertstart kl. 21.00

Gratis adgang.

Marc Ducrets nettside: http://www.marcducret.com


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.