Dans

SALSAKVELD

Bergen Salsaklubb inviterer til dansekveld for alle, uansett nivå eller dansestil. God og variert salsamusikk fra DJs fra Ecuador, Chile og Norge. På USF er det stort dansegulv, men kom gjerne tidlig - da er det god plass til å øve og danse for nye gjester.

Husk at på Kafé Kippers vegg i vegg med Sardinen kan en kjøpe god mat og drikke.

Entré kr 30.

Se også Salsaklubbens nettsider for mer informasjon om salsa i Bergen.
Bruk lenke til venstre på siden.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.