Konsert

KENNY GARRETT QUARTET

Kenny Garrett er supersaksofonisten frå Miles Davis sitt siste band

Kenny Garrett - altsax og sopransax
Benito Gonzales - flygel
Corcoran Holt - bass
Marcus Baylor - trommer

Kenny Garrett er supertalentet som fekk det store gjennombrotet i bandet til Miles Davis og som har gått vidare og skapt ein særeigen røyst med saksofonen sin. Saman med Chick Corea og John McLaughlin vann han Grammy i 2010 for beste instrumentalplate. Han har etterkvart markert seg som ein saksofonist som er like heime i bluesen som i den klassiske jazzen, og som ein særs talentfull låtskrivar og bandleiar.

Eitt av verdas største saksofonnavn for tida!

Forsalg www.billettservice.no, bruk linken til venstre på sida.

Kr 220 ordinær
Kr 170 BT-kort
Kr 160 medlemmar i Bergen Jazzforum

Opne dørar frå kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.