Konsert

HELGE LIEN TRIO

HURRA GRATISSJANSEN - bare svar på dette utfordrende spørsmålet: Hvilket tangentinstrument spiller pianisten Helge Lien på? (Er det et lurespørsmål, eller er det ikke et lurespørsmål...?) Send svar til informasjon@usf.no og du er med i trekningen om 2x2 gjestelisteplasser til konserten på fredag. Trekning onsdag kl. 12:00.


Helge Lien - flygel
Frode Berg - bass
Knut Aalefjær - trommer


Trioen har spelt saman sidan 1999 og har sidan den gongen trollbunde publikum på kvar einaste konsert i eit nær telepatisk samspel. Musikken er lyrisk, intenst groovy, humoristisk og kraftfull og gjev rom for både sterke komposisjonar og improviserte forløp.

Helge Lien Trio rommer store kontrastar, og er samstundes ei heilstøpt eining. Sjefen sjølv er også ofte å sjå som pianisten til Silje Nergaard, samt i intime duoar med Live Roggen eller Rolf Erik Nystrøm.

Hør Helge Lien på Myspace her

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre på siden.


Kr 200 ordinær
Kr 170 BT-kort
Kr 140 medlemmer i Bergen Jazzforum

Dørene åpner kl. 21:00
Konsertstart kl. 22:00

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.