Konsert

BRIAN BLADE- MUSIC FOR MAMA ROSA

Fløyelsmyk pop, med slagside av jazz og soul, fra en elegant musiker.

Brian Blade - vocals and guitar
Kelly Jones - vocal and guitar
Chris Thomas - bass
Goffrey Moore - guitar
Steve Nistor - drums

Brian Blade er i jazzverda mest kjend som den fabelaktige trommeslagaren i Wayne Shorter sin kvartett, og som bandleiar i The Brian Blade Fellowship. Som sidemann har han mellom anna spelt med Daniel Lanois, Joni Mitchell, Bob Dylan, Seal og Norah Jones.

Med ”Mama Rosa” møter vi Brian Blade først og fremst som vokalist og gitarist i eit landskap av iøyrefallande popmelodier. Songane er skrivne over mange år, og Blade gjorde dette for sin eigen del utan å rekne med at andre ville høyre – heldigvis overtalte Daniel Lanois han til
å samle og gje dei ut.


Forhåndslytt på iTunes.Opne dører frå kl 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.

Kr 200 ordinær
Kr 170 BT-kort
Kr 140 medlemmar i Bergen Jazzforum

Billettar i forsalg på www.billettservice.no - bruk lenkjen til venstre.

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.