Konsert

LARRY CARLTON QUARTET

Bli med på konkurransen om å vinne gjestelisteplasser til konserten med den amerikanske gitarhøvdingen. Bare svar på følgende enkle spørsmål: Hvem spilte gitarsoloen på Steely Dans låt Kid Charlemagne?

Svaret sender du til informasjon@usf.no. Trekning onsdag 1. februar. To vinnere får to gjestelisteplasser hver.

Bergen Jazzforum er stolte over å kunne presentera ein av verdas største gitarlegendar på opningsdagen for ein fabelaktig jazzvår.

Larry Carlton - gitar
Gene Coye - trommer
Travis Carlton - bass
Dennis Hamm - tangenter


I 2011 plukka Larry Carlton med seg sin fjerde Grammypris i ei karriere over tre tiår med 30 plater under eige namn, og som sidemann på over 100 plater som har seld til gull eller platina, mellom anna Steely Dan (Kid Charlemagne frå 1976 har vore lista som verdas tredje beste gitarsolo av Rolling Stone Magazine), Michael Jackson, Joni Mitchell og Dolly Parton. Han har vore medlem i The Crusaders og supergruppa Fourplay. Sjølv om Larry Carlton har vore overalt i pop- og rockverda har han aldri gløymd jazzrøtene sine – ver budd på ein smakfull og blendande virtuos konsertkveld.

Billetter i salg på Billettservice.no.
Bruk lenken til venstre.

Kr 275 ordinær
Kr 220 BT-kort
Kr 170 medlemmer i Bergen Jazzforum

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.