Konsert

BAMSEKONSERTEN FOR ALLE BARN OG BAMSENE DERES: HARPETUSSA

Årets norgesturné til Bamsekonsertene er det musikalske eventyret Harpetussa.

Harpetussa er en musikkdramatisk barne- og familie forestilling som inneholder mystiske og mytiske figurer fra nordisk mytologi og nordiske romanser.
Eventyret har rytmiske og musikalske element der publikum får væra med og skape. Publikum ledes inn i eventyrslottet der prinsessen sitter i sitt tårnrom og spiller på sin vakre harpe. Når eventyret er slutt, smyger de seg stille ut mens prinsessen sovner til harpens melodier fra Debussys Claire de Lune.

Karakterene i forestillingen er Prinsessen, Vinden og Fortelleren.

Musikk av blant andre Edvard Grieg, W. Petterson-Berger, Agathe Backer Grøndahl, H. Purcell, G. F. Haëndel og C. Debussy.

Adele Halten spiller harpe og synger. Åsa Nordgren synger og forteller.

Barna får være med og interagere i forestillingen, blant annet i form av rytmiske øvelser og lydimprovisasjoner. Passer best for barn mellom 3 - 9 år. Varighet 35 - 45 minutter.

Dørene åpner kl. 13:00. Konserten starter kl. 14:00.

Studio USF er i tredje etasje på USF Verftet. Barnevogner kan parkeres i første etasje, ta deretter trappen til tredje. Bevegelseshemmede som trenger heis, finner den i forlengelsen av Borggården.

Kr 100 for voksne og kr 10 for barn.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.