Konsert

UNG FILM: THE TREATMENT + MATIAS WITH + THE GLUE + THE MAGICIAN

Ung Film skriver:

"Torsdag kveld, første september er Bergen by stedet å være, mer spesifikt, Sardinen på USF Verftet. Åpningsseremonien og det første filmprogrammet etterfølges av en knallkveld med tre DJ-sett som vil få din avdøde grandtante til å locke, grinde og rave i graven ;)... Ung Film kjører både lokalt (The Glue), nasjonalt (Mattis With) og internasjonalt (The Magician). Her er dans, mingling og festing på internasjonalt nivå det eneste på agendaen. La ørene dine absorbere, og lemmene dine føres av rytmene til disse heite diskjokkiene. Du vil ikke gå glipp av dette".

Kr. 60.
18-års grense.
 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.