Konsert

BERGEN JAZZFORUM: ØYVIND JAZZFORUM PRESENTERER ?

Kva skjer med musikken når musikarane ikkje veit kven dei har spela med før etter konserten er over? Korleis lyttar ein som publikum når ein ikkje anar på førehand kven ein få høyre, ikkje eingong kva instrument dei spelar?

I samarbeid med Øyvind Jazzforum gir vi publikum no ein unik sjanse til å oppleve improvisasjon i ytterste konsekvens. Musikarar i internasjonal toppklasse møter eit nysgjerrig publikum - og alle veit like lite.

Forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 130 medl.
Kr 150 BT-kort
Kr 195 ordinær

Billetter selges også ved inngangen.
Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.