Konsert

BERGEN JAZZFORUM: BATAGRAF MED TRONDHEIM VOICES

Jon Balke – Perkusjon, Keys
Kenneth Ekornes – Perkusjon
Ingar Zach – Perkusjon
Helge Andreas Nordbakken – Perkusjon

Anita Kaasbøll – Vokal
Heidi Skjerve – Vokal
Ingrid Lode – Vokal
Kristi Huke – Vokal
Live Maria Roggen – Vokal
Siri Gjære – Vokal
Sissel Vera Pettersen – Vokal
Torunn Sævik – Vokal
Silje Karlsen – Vokal
Tone Åse – Vokal

Trondheim Voices har i samarbeid med Jon Balke og Batagraf utvikla eit nytt verk som først vart framførd på Moldejazz og Olavsfestdagane. Tekstane er skrivne av den amerikanske poeten Yusef Komunyakaa og dreier seg om det vanlege: Myter, synd, sensualitet og jazz.

Trondheim Voices består av ni erfarne songsolistar og improvisatørar som jobbar hardt med å endevenda vokalimprovisasjon i ensembleform, medan Batagraf er Jon Balke sitt ensemble der dei utforskar yttergrensene i rytmisk samarbeid.

Batagraf på Myspace


Trondheim Voices på Myspace

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til venstre.
Kr 240 ordinær
Kr 190 BT-kort
Kr 180 medlemmer

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.