Konsert

JAZZMATINÉ: GIG-AKADEMIET MED ANDERS OLAV ESE OG ATLE NYMO

Gitarist og student ved Griegakademiet Anders Olav Ese er orkesterleder på søndagens GIGakademi. Han har fått med seg en av Norges fremste saksofonister, Atle Nymo. I tillegg har han med Steffen Granly på tuba og Thore Warland på trommer.

Griegakademiet og Vestnorsk Jazzsenter startet i høst opp en konsertserie kalt GIGakademiet der studenter får anledning til å samarbeide med etablerte profesjonelle musikere. Tidligere har Steffen Granly, Marte Eberson, Jakob Buverud og Edvard Mjanger delt scene med noen av landets mest profilerte musikere.

Denne gangen har turen kommet til førsteårsstudent og gitarist Anders Olav Ese. Han kommer fra Jostedal og har markert seg som en meget teknisk begavet gitarist med et stort musikalsk overskudd. Han har gjort seg bemerket i det lokale jazzmiljøet og har allerede vært på plakaten på lokale jazzklubber flere ganger, blant annet på "Jazzbox" og "Evans Jazzclub".

Bandet han skal spille sammen med består av medstudentene Steffen Granly på tuba og Thore Warland på trommer.

Solisten denne gangen er ingen ringere enn den meritterte saksofonisten Atle Nymo. Han har etter endte studier ved Jazzlinjen i Trondheim markert seg som en av landets absolutt beste saksofonister gjennom band som "Motif", Håvard Stubøs kvintett "North", samt hans egen "Atle Nymo Quartet" der han blant annet har samarbeidet med den kjente jazzpianisten Roger Kellaway. Han er også en hyppig brukt ensemblemusiker og har medvirket i band som "Trondheim Jazzorkester" (m/Chick Corea og Pat Metheny), "Geir Lysnes listening ensemble", Espen Rud´s "Rudlende".

Vel møtt til et spennende musikalsk møte mellom en ung talentfull gitarist med et stort potensiale og en etablert saksofonist i toppklassen!

Konserten er gratis.
Sardinen USF søndag 6 mars kl. 15:00 - 17:00.

Alle velkommen.

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.