Film

FILM: EURO-DOK: ÅNGRARNA, Markus Lindén 2010

Dette er et rørende portrett av to utrolige mennesker som tar et svært vanskelig valg intet mindre enn to ganger. To svenske menn legger seg under kniven for å bli kvinner, bare for å oppdage at kjønnsskiftet var et stort feilgrep. I denne fantastisk sterke dokumentaren møtes de to mennene for første gang for å snakke om sine liv.

Regissør Marcus Lindeen gikk ut fra Dramatiska Institutet i Stockholm 2008. Før han begynte å jobbe med film og teater var han forfatter og radioprodusent. Ångrarna er hans debutfilm.

Ångrarna. Regi: Marcus Lindeen, Sverige, 2010. . Foto: Erik Persson. Musikk: Martin Willert. Medv: Orlando Fagin, Mikael Johansson. Svensk tale, engelske undertekster, 1t.

Billett kr. 80.
Medlemsbillett kr 40.
Medlemskap kr 100.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.