Konsert

JAZZMATINÉ: BERGEN BIGBAND MED TOR IVAR ANDREASSEN OG FRED JOHANNESEN

Velkommen til en gratis jazzmatiné med standardjazzperler fra øverste hylle, plukket og arrangert av Tor Ivar Andreassen. Søndag 20. februar kl. 15:00 i Sardinen USF.

Tor Ivar Andreassen var i mange år ein sentral aktør i det bergenske jazzmiljøet. Ved sida av å vera bassist i Bergen Filharmoniske Orkester på 70, 80 og 90-talet, var aktiv bassist, gitarist , storbandleiar og arrangør, som bassist kompa han bl.a. Dexter Gordon på dei legendariske konsertane på Vossajazz 1977. Han var også bassist i Bergen Big Band då dei hadde konsert med Phil Woods i 1993 på Nattjazz i Bergen.
De siste åra har Tor Ivar vert frilans bassist og musikklærer i heimbyen Fredrikstad.


Fred Johannesen kjem også frå Fredrikstad, og som Tor Ivar jobba han og i Bergen Filharmoniske Orkester. Fred var i en periode solohornist i orkesteret. Fred har i tillegg alltid vore utøvande jazzmusikar ved sida av, bl.a. på fleire av dei store nordiske jazzensembla som vart sett saman til Nattjazzen i Bergen på 80 talet.
Fred er nå pensjonert frå orkesteret, men er veldig aktiv som freelance musikar i diverse saman henger i inn og utland.
Repertoaret er eit knippe standardjazzperler frå øvste hylle som Tor Ivar har plukka ut og arrangert.

Sardinen USF kl. 15:00 - 17:00.

Gratis adgang.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.