Kurs

LEIF OVE ANDSNES SPILLER BEETHOVEN - LYTTEKURS MED SAMTALE OG MUSIKK

Hordaland Musikkråd inviterer til lyttekurs med Morten Eide Pedersen og Leif Ove Andsnes som piloter. Temaet er Beethoven, og Andsnes spiller smakebiter på flygelet i Sardinen USF 21. mars.

Beethoven er rammen rundt Leif Ove Andsnes' eneste solokonsert i Bergen i år. Waldstein-sonaten regnes å være Beethovens største og samtidig mest teknisk utfordrende komposisjon, mens nr. 32 er hans siste klaversonate. Andsnes sier selv: «'Waldsteinsonaten' og Brahms-balladene vil være nyinnstuderinger for meg, men jeg øvde inn Beethovens aller siste klaversonate, nr. 32, for 4 år siden. Den slipper ikke taket. Beethoven tar oss med på en voldsom og spirituell reise, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette er dèt stykke musikk som har oppslukt meg mest.»

Lyttekurs: Mandag 21. mars på Sardinen USF kl 18.30 - 21.00

Morten Eide Pedersen samtaler med Leif Ove Andsnes om musikken. Leif Ove gir oss også små smakebiter fra musikkstykkene.

Konsert: Onsdag 30. mars i Grieghallen kl 19.30 - "Andsnes spiller Beethoven"

Kr. 400,- (inkkluderer foredrag og konsert).

Kontakt Hordaland Musikkråd for mer informasjon tlf. 55 55 76 80 / 82

Påmeldingsskjema finnes på denne lenken: http://www.musikk.no/hordaland/kurstilbud/pamelding/

Arrangør er Hordaland Musikkråd.

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.