Konsert

KONSERT FOR KVINNE- OG BARNESENTER I LIBERIA: MYRNA BRAZA, STIG VAN EIJK, JOSEFIN WINTER M.FL.

En lang rekke artister stiller opp for å hjelpe til med å virkeliggjøre et kvinne- og barnesenter i Liberia. Den humanitære organisasjonen Street Smart Architecture står bak, og håper at publikum viser like mye engasjement som artistene gjør, lørdag 5. februar på Sardinen USF.

 

Street Smart Architecture internasjonale humanitærorganisasjon arrangerer en støttekonsert for sitt prosjekt i Liberia. Organisasjonen er liten, og arbeider sammen med befolkningen i området der kvinne- og barnesenteret skal bygges.

Artistene som spiller er
Stig van Eijk med band
Myrna Braza
The Whatnots
Josefin Winther
Kingsley Anowi
Pia- Camilla Tømmernes fra Duo Conceptions
Silje Louise Spurkeland
Sveinung Fossan Bukve and the band
Karim , Polen
Black O
Bombthreat
Haisam
Camilla Norderud
Patrick Brizard, USA
Miss Tati
DJ Alija
Dj Lampe
Anand Chetty

Konserten arrangeres av Street Smart Architecture. Kontaktperson er arkitekt Larisa Saralilja, tlf. 95 87 97 13

Mer informasjon på organisasjonens nettside, bruk lenken til venstre.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.