Film

HUFF FILM: PAPER HEARTS

En sjarmerende softcore-juksedokumentar om Charlyne som drar på tur i statene for å finne ut noe om det eneste ene i livet hun ikke forstår - kjærligheten.

HUFF filmomtale:
Sammen med sin gode venn og regissør av dokumentaren, Nick, snakker Charlyne med eksperter på området, forskere, venner, barn og eldre ektepar på konstant søk etter svar. Hennes pessimistoske syn på kjærligheten går derimot i vasken, nå hun møter Michael Cera, en gutt hun muligens kan forelske seg i.

I denne softcore-juksedolumentaren får vi presentert to av nåtidens mest ambisiøse amerikanske komitalenter - Charlyne Yi og Michael Cera. Filmen er faktisk basert på det ryktede forholdet mellom disse to. Og selvsagt har Seth Rogen en cameo i filmen. Forbered deg på å bli sjarmert i senk på en tidlig mandagskveld.

Vises kl. 19 i Cinemateket USF.

Billett kr 30.

Medlemsskap kr. 50. 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.