Film

Sabrina (Billy Wilder, USA, 1954)

Sabrina Sabrina er en klassisk askepotthistorie om den lille sjåførdatteren som ingen legger merke til før hun vender tilbake fra Paris som en elegant, verdensvant kvinne. Plutselig kjemper alle om hennes gunst og hun kan velge mellom to rikmannsbrødre, som dessverre er rake motsetninger: den ene er en cassanova og dagdriver, mens den andre er en seriøs forretningsmann. Sabrina er selve oppskriften på en romantisk komedie hvor kampen mellom brødrene blir som ordtaket: "i krig og kjærlighet er alt tillatt".
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.