Film

Filmskapere på vei

CANIS LUX - 7,5 min. Regi og manus: David Leader. DU MÅ IKKE SOVE Regi: Ida Kleppe og Marianne Sleire. HEKSENE - 50 min. Regi: Piotr Kuzinski. Prod: Interfilm. Les mer om programmet på Cinemateket USFs nettsider. Bruk lenken under. ........................................................................ Arrangementet "Filmskapere på vei" gir publikum sjansen til å få med seg hva som rører seg i det lokale produksjonsmiljøet – alt fra amatørfilmer og enkle musikkvideoer på MiniDV, til profesjonelt produserte reklamefilmer og spillefilmer. For filmskaperne er disse arrangementene en mulighet til å få vist sine verk for kollegaer og publikum – og til å få kommentarer, tilbakemelding, ris og ros. Jørgen Flint er programleder under "Filmskapere på vei"-arrangementene. "Filmskapere på vei" er alltid gratis og åpent for alle
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.