Film

Film: Pink Floyd - The Wall, Eng. 1982

Pink Floyd: The Wall. Regi: Alan Parker, Storbritannia, 1982. Manus: Roger Waters. Foto: Peter Biziou. Musikk: Roger Waters, David Gilmour, James Guthrie m.fl. Medv: Bob Geldof, Christine Hargreaves, James Laurenson, Eleanor David m.fl. 35 mm, farger, 1 t 35 min. Pink Floyd: The Wall En spillefilm, en musikkvideo, et tidsdokument og et modernistisk verk. Pink Floyd: The Wall beskrives gjerne som alt dette, og skapte et aldri så lite kulturelt jordskjelv da den kom i 1982. Vi følger Bob Geldof som rockestjernen Pink, mens han ser tilbake på livet sitt i etterkrigstidens England. Det er en historie om tomhet, fremmedgjøring, heltedyrking og medievirkelighet – skyggesiden av det moderne. En voldsom collage av minner, tilbakeblikk, fantasier og drømmer, og en av de store generasjonsfilmene. På grunn av kinoloven må man være medlem av Bergen filmklubb og Cinemateket USF for å se filmene som vises. Medlemsskap koster kroner 90,-og er å få kjøpt i billettsalget før alle visningene. Merk at medlemskortet gjelder for både Bergen filmklubb og Cinemateket USF, samt at det normalt også gjelder for de fleste andre filmklubber i Norge. Medlemskort selges og er gyldig halvårsvis; vår og høst. VÅR: i salg i perioden 1/11 - 30/4, gyldig i perioden 1/11 - 30/6. HØST: i salg i perioden 1/5 - 31/10, gyldig i perioden 1/5 - 31/12. Billetter Koster kr 40,- både på Bergen filmklubb og på Cinemateket USF. Billettsalget starter 20 minutter før forestilling.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.