Film

Film: Helt normal galskap, Ital/Fra 1981

Storie di ordinaria follia. Regi: Marco Ferreri, Italia/Frankrike, 1981. Manus: S. Amidei, M. Ferreri og A. Foutz, etter en roman av Charles Bukowski. Foto: Tonino Delli Colli. Musikk: Philippe Sarde. Medv: Ben Gazzara, Ornella Muti, Susan Tyrrell m.fl. 35 mm, farger, 1 t 41 min. Helt normal galskap Vi møter forfatteren Charles Serkin i Los Angeles, opptatt med sine favorittsysler: å drikke, skrive og nedlegge kvinner. En dag følger han etter en blondine til hennes hjem, hvor de nærmest fortærer hverandre seksuelt. Kort tid etter blir han tauet inn av politiet fordi kvinnen har anklaget ham for mishandling, men han slipper snart ut igjen, og forsøker å gjenoppta kontakten med den ustadige blondinen. Bukowski og Ferreris antihelt i Helt normal galskap søker naturligvis kjærlighet, og i løpet av filmen forsøker han – om enn noe halvhjertet – å få bekreftet/avkreftet om kjærligheten har en lindrende funksjon. Cinemateket USF har filmvisninger i Cinematek-salen på USF Verftet, Georgernes verft 12 på Nordnes, normalt tirsdager, onsdager, fredager og søndager kl. 19.00 og 21.00. Billetter kr. 40,-. Medlemskort er obligatorisk, koster 90 kroner og er å få kjøpt i billettsalget ved hver forestilling. Medlemskortet gjelder også på Bergen filmklubb. Billettsalget starter 20 minutter før filmene.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.