Film

Second Chanse, av Rudolph Maté

Second Chance Second Chance er en underholdende, enkel og grei thriller. Ikke noe mikk-makk; en rett frem og ukomplisert historie om hvordan livet ofte gir en sjanse nummer to. Taglinen til filmen lyder "For The First Time! 3-Dimension With Important Stars!" Og riktig nok, Jack Palance, Robert Mitchum og Linda Darnell er filmens største attraksjoner. Palance gjør seg som vanlig mer enn godt som snerrende skurk; alle damers Mitchum drar en usedvanlig kjekk og viril karakter ut av ermet, mens Darnell matcher Mitchum godt, og gjør mye ut av en litt standardisert kvinne-på-flukt-rolle. Handlingen er lagt til fargerike Mexico - fargerik i bokstavelig forstand. Technicolor leverte en nydelig fargeprosess på denne tiden, og selv om kopien vi viser er gammel - den ble nettopp gjenfunnet i Oslo og satt i stand - så har den beholdt fargene slik de alltid har vært. I kombinasjon med 3-D, gode skuespillere og et spektakulært taubane-klimaks er den rett og slett solid.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.